Over ons

Duramen is een houtbedrijf en dakwerker gespecialiseerd in daktimmerwerken, houtskeletbouw en houtstructuur werken. Met meer dan 12 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige oplossingen voor diverse projecten. Ons flexibele team werkt zowel aan kleine als grote projecten en schakelt indien nodig ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten in.

Bij Duramen begrijpen we de kracht en schoonheid van hout. Met onze expertise in daktimmerwerken zorgen we voor betrouwbare dakconstructies die duurzaamheid en bescherming bieden. Met houtskeletbouw leveren we energiezuinige en op maat gemaakte constructies, waarbij we streven naar efficiëntie en duurzaamheid. Daarnaast creëren we met onze houtstructuur werken prachtige en functionele houten structuren voor je buitenomgeving. Of het nu gaat om terrassen, pergola's, gevelbekleding of andere hout gerelateerde projecten, Duramen staat garant voor vakmanschap en een tijdloze uitstraling.

Bij Duramen streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige resultaten te leveren die voldoen aan jouw verwachtingen. Vertrouw op Duramen voorvakmanschap, duurzaamheid en de warmte van hout. Onze thuisbasis bevindt zich in Abolens, waarvan we ons verplaatsen in de regio’s van Hannuit, Tienen, Sint-Truiden, Tongeren, Hoei en omgeving. Bezoek onze website voor meer inspiratie en ontdek onze expertise inhout.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Duramen SRL / BV

Duramen SRL / BV beoordelen