Dyfrint

Dilsen-Stokkem - Provincie Limbourg
Over ons

DYFRINT is jouw vakspecialist voor al je systemen inzake hernieuwbare energie. Je kan bij ons terecht voor zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen, maar ook voor airconditioning en warmtepompen. Onze installateurs beschikken over de juiste technische kennis en kwalitatieve materialen om een duurzaam eindresultaat te verzekeren. Zo gaan we aan de slag met installaties van merken zoals zonnepanelen en warmtepompen van Viessmann, thuisbatterijen van Huawei, airco en verwarming van Vaillant en LG en laadpalen van Smappee.

Met vele jaren ervaring en nauw contact met de klant staan we steeds in voor een vlotte service op maat van jouw wensen en behoeften. Voor zonnepanelen beschikken we ook over een monitoringssysteem. Dit stelt ons in staat onmiddellijk te handelen wanneer een herstelling of onderhoudsbeurt nodig is zodat jouw installatie zo snel mogelijk opnieuw naar behoren kan functioneren.

DYFRINT is gelokaliseerd in Dilsen-Stokkem en voert projecten uit voor hernieuwbare energie bij zowel particulieren als bedrijven in heel Limburg. We verplaatsen ons zoal in de richting van Maaseik, Maasmechelen, Genk, Hasselt, Tongeren en andere delen van de provincie Limburg.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Dyfrint

Dyfrint beoordelen