Over ons

Bij Euro-FS-Construct zijn we gepassioneerd door het creëren van de perfecte thuisomgeving voor jou. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we jouw betrouwbare schrijnwerker voor het plaatsen van ramen en deuren, terrasoverkappingen, zonnewering en nog veel meer.

Jouw huis is een speciale plek, en daarom zetten we ons in om de beste oplossingen te bieden. Ons deskundige team staat klaar om jouw ideeën te realiseren en om advies te geven over de beste keuzes voor jouw behoeften en budget.

Of je nu op zoek bent naar meer natuurlijk licht in huis met nieuwe ramen, jouw terras wilt upgraden met een prachtige overkapping, of de zon op een warme zomerdag wilt blokkeren met stijlvolle zonnewering, wij hebben de oplossingen voor jou.

Wij bedienen een straal van 40 kilometer rond Aarschot en zijn er trots op om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven naar vakmanschap en kwaliteit in alles wat we doen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen maken we jouw huis nog comfortabeler en gastvrijer.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Euro-fs-construct bv

Euro-fs-construct bv beoordelen