Over ons

Bij H&S Powersolutions zijn we gepassioneerd door duurzame energie en streven we ernaar om jouw leven comfortabeler en milieuvriendelijker te maken. Of je nu in Hasselt woont of ergens anders in Vlaanderen, wij staan voor je klaar!

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, want groene energie is de toekomst. Met onze expertise en hoogwaardige panelen zorgen weervoor dat je kunt genieten van een lagere energierekening en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint.

Daarnaast bieden we ook airconditioning en warmtepompen aan om jouw binnenklimaat optimaal te maken. Of het nu zomer of winter is, we zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur in huis. Met onze energie-efficiënte oplossingen bespaar je bovendien op je energiekosten.

Heeft jouw dak nood aan renovatie? Geen probleem, wij nemen het graag voor onze rekening. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige dakrenovatie, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en kwaliteit te waarborgen.

Kortom, bij H&S Powersolutions kunnen we je helpen met al jouw energiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw leven kunnen verbeteren met onze uitgebreide diensten. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer H&S Powersolutions

H&S Powersolutions beoordelen