Over ons

Bij JS Algemene Werken in Rijkevorsel staan we klaar om jouw tuin- en huisprojecten vakkundig aan te pakken. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector, bieden we een breed scala aan diensten aan om jouw woning weer te laten stralen. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, boordstenen leggen of andere klussen in en rondom het huis, wij hebben de expertise om het snel en professioneel te regelen.

Samen creëren we prachtige buitenruimtes die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Wil je een weelderige tuin om in te ontspannen, of juist een strakke en moderne uitstraling? Met onze ervaren vakmannen vertalen we jouw ideeën naar werkelijkheid. Jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een plek vol herinneringen en dromen. Daarom zetten we ons in om elke klus met zorgen aandacht te voltooien, alsof het ons eigen huis betreft.

Laat ons je helpen om jouw woning op te knappen en een persoonlijke touch toe te voegen aan jouw leefomgeving. Neem vandaag nog contact op met Algemene Werken JS en ontdek hoe we jouw huis kunnen transformeren. Samen maken we jouw visie werkelijkheid!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer JS Algemene Werken

JS Algemene Werken beoordelen