Kluski

Turnhout
Over ons

Ik ben Kluski, dé schilder in Turnhout waar je altijd op kunt rekenen voor al je schilderwerken, interieurdecoratie en verfspuitklussen. Ikzelf ben al jarenlang actief in deze branche en heb een passie voor het transformeren van ruimtes in prachtige en levendige omgevingen.

Of je nu een frisse nieuwe look wilt geven aan je woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs je kantoor, ik sta voor je klaar. Mijn ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat ik de juiste kleuren, texturen en technieken kan toepassen om aan al jouw wensen te voldoen. Van het aanbrengen van een klassieke muurschildering tot het spuiten van een moderne betonlook, ik beheers het allemaal.

En het beste is dat ik mijn diensten aanbied in een straal van 40 kilometer rond Turnhout. Dus, of je nu in Turnhout zelf, in Beerse, Oud-Turnhout of een van de omliggende gebieden woont, ik kom graag naar je toe om je project tot leven te brengen.

Laat me weten wat je in gedachten hebt voor je schilderproject, en ik zal mijn expertise gebruiken om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Samen kunnen we een ruimte creëren die helemaal bij jou past en waar je trots op kunt zijn. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Kluski

Kluski beoordelen