Over ons

Welkom bij Laerhof 1716 in Bornem! Wij zijn jouw toegewijde tuinexperts en staan klaar om al jouw groene dromen waar te maken.

Als ervaren tuinman bieden wij een breed scala aan diensten om jouw buitenruimte te transformeren. Ons team is gespecialiseerd in het ontmossen van daken, zodat jouw huis er altijd piekfijn uitziet. Een gezonde beplanting is belangrijk voor een levendige tuin, en we helpen je graag met het kiezen en planten van de juiste bloemen, struiken en bomen.

Een houten terras voegt niet alleen schoonheid toe aan jouw tuin, maar ook functionaliteit. Laerhof 1716 kan dit voor jou ontwerpen en bouwen, zodat je kunt genieten van gezellige buitenmomenten. Voor het kappen en snoeien van bomen staan we altijd paraat, en onze rioleringswerken zorgen ervoor dat je tuin droog en goed onderhouden blijft.

Of je nu een geheel nieuwe tuin wilt laten aanleggen of gewoon wat onderhoud nodig hebt, wij zijn er om jou te helpen. Onze expertise en passie voor tuinen zijn ongeëvenaard, en we werken binnen een straal van 20 km rond Bornem om ervoor te zorgen dat jouw groene paradijs er altijd op zijn best uitziet.

Dus, laten we samen aan de slag gaan en jouw droomtuin realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Laerhof 1716 jouw buitenruimte kan transformeren in een oase van groen!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Laerhof 1716 bvba

Laerhof 1716 bvba beoordelen