Over ons

Bij Marimi Zonnepanelen in België zijn we gepassioneerd door duurzame energieoplossingen, en we werken door heel Vlaanderen om jou te helpen jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en te besparen op je energierekening. We staan voor je klaar om jouw woning te voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en meer.

Als je denkt aan het investeren in zonnepanelen, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden niet alleen de nieuwste technologieën en hoogwaardige panelen, maar ook deskundig advies om jou te helpen de beste keuzes te maken voor jouw specifieke behoeften. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing, zodat je snel kunt beginnen met besparen.

En dat is nog niet alles! Als je eenmaal zonnepanelen hebt laten installeren, bieden we ook de mogelijkheid om een thuisbatterij of laadpaal toe te voegen, waardoor je nog meer kunt profiteren van je groene energieopwekking. Onze thuisbatterijen slaan overtollige energie op voor gebruik wanneer de zon niet schijnt, en onze laadpalen maken elektrisch rijden gemakkelijk en toegankelijk.

Let op: we installeren thuisbatterijen en laadpalen alleen in combinatie met zonnepanelen, omdat dit de meest efficiënte manier is om jouw energiebehoeften te optimaliseren. Samen kunnen we de toekomst van duurzame energie vormgeven. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw groene energiedromen waarmaken!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Marimi zonnepanelen

Marimi zonnepanelen beoordelen