Over ons

Welkom bij Para-Construct, jouw vertrouwde timmerman in de regio Evergem en daarbuiten! Wij zijn een ervaren bouwbedrijf dat met veel passie en vakmanschap aan de slag gaat. Rond Evergem staan wij voor jou klaar om jouw bouwprojecten te realiseren.

Of het nu gaat om aanbouw, bijbouw of uitbreiding van je woning, wij zijn er om je te helpen. We luisteren naar jouw wensen en zetten ze om in een prachtig ontwerp, waarbij we rekening houden met jouw budget en behoeften.

Onze expertise gaat verder dan enkel het creëren van extra ruimte. We zijn ook gespecialiseerd in chapewerken, houtskeletbouw en gevelbekleding. Met ons team van bekwame vakmensen zorgen we ervoor dat elk aspect van het bouwproces met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Daarnaast kunnen we jouw interieur een nieuwe dimensie geven door het plaatsen van valse plafonds. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar biedt ook mogelijkheden voor het integreren van verlichting en isolatie. Ook voor een tuinafsluiting naar jouw wensen kan je bij ons terecht!

Kortom, bij Para-Construct ben je aan het juiste adres voor al jouw bouwprojecten. Samen maken we jouw dromen werkelijkheid, en dat allemaal binnen een straal van 50 km rond Evergem. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we van start gaan!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Para-Construct

Para-Construct beoordelen