Over ons

Welkom bij PRI Paint, jouw lokale schilder in Heusden-Zolder en omstreken! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al je schilderwerken, behang en wandbekleding, gordijnen en nog veel meer.

Met ons team van ervaren en gepassioneerde schilders staan we altijd klaar om jouw huis of bedrijf om te toveren tot een prachtige en stijlvolle ruimte. Of het nu gaat om een volledige binnenrenovatie of gewoon een frisse nieuwe look, we hebben het in de vingers!

Met trots bedienen we een straal van 30 km rond Heusden-Zolder, waardoor we onze geweldige diensten en topkwaliteit bij jou thuis kunnen brengen. Onze missie is om elke klant tevreden te stellen en hun visie werkelijkheid te laten worden.

Het kiezen van de juiste kleuren en materialen is een belangrijke beslissing, daarom staan we altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Dus, als je op zoek bent naar een professioneel en vriendelijk team voor je schilder- en decoratiewerk, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op en laat PRI Paint je ruimte transformeren naar iets buitengewoons!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer PRI PAINT Heusden-Zolder

PRI PAINT Heusden-Zolder beoordelen