Schilderwerken Timmermans

Wuustwezel - Provincie Anvers
Over ons

Schilderwerken Timmermans staat klaar om jouw schilderwerken, behangwerken, decoratieve schildertechnieken en raamdecoratie onder handen te nemen. Op vlak van schilderwerken gaan we aan de slag met al je oppervlakken: je muren, plafonds, gevels, binnen- en buitenschrijnwerk met inbegrip van ramen, deuren, trappen en meer! Voor behangwerken kan je terecht voor het aanbrengen van traditioneel behangpapier, vinylbehang, textielbehang, vliesbehang, fotobehang en meer.

Daarnaast weet Schilderwerken Timmermans raad met allerlei decoratieve schildertechnieken van Boss Paints alsook met kaleiwerken. Wij gebruiken steeds kwaliteitsvolle verfproducten om je het beste eindresultaat te kunnen verzekeren. Om de uitstraling van je interieur te vervolledigen kan je rekenen op onze expertise in raamdecoratie.

Dankzij 20 jaar ervaring als schilder en het gebruik van betrouwbare producten leveren we projecten af van de hoogste kwaliteit. Je kan ons vinden in Wuustwezel van waaruit wij ons verplaatsen in de richting van bijvoorbeeld Kapellen, Schilde, Zoersel, Hoogstraten, Turnhout en omstreken. Voor grote werken verplaatsen we ons verder. Ben je van deze omgeving? Neem zeker een kijkje op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Schilderwerken Timmermans weet raad met elk project en elk budget.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Schilderwerken Timmermans

Schilderwerken Timmermans beoordelen