Schrijnwerk De Weerd

Melle - Provincie Flandre Orientale
Over ons

Welkom bij Schrijnwerk De Weerd! Ik ben jouw specialist in binnenafwerking, met een focus op gyproc en scheidingswanden, laminaat, parket, valse plafonds en meer. Of je nu jouw woning wilt renoveren of een nieuw project wilt opstarten, ik sta voor je klaar in Melle en de omliggende 20 kilometer.

Bij Schrijnwerk De Weerd streef ik ernaar om jouw ideeën en wensen werkelijkheid te maken. Ik sta garant voor kwaliteit en precisie bij elke klus. Ik luister aandachtig naar jouw behoeften en zorg ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Jouw tevredenheid staat voorop!

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw laminaatvloer in de woonkamer, het creëren van een stijlvolle scheidingswand of het installeren van een prachtig parket, ik lever vakmanschap op maat. Mijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van materialen stellen me in staat om oplossingen te bieden die bij jouw budget en stijl passen.

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we hoe we jouw interieur dromen kunnen verwezenlijken. Bij Schrijnwerk De Weerd mag je rekenen op een persoonlijke aanpak en een resultaat waar je trots op zult zijn!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Schrijnwerk De Weerd

Schrijnwerk De Weerd beoordelen