The wooden dream

Antwerpen - Provincie Anvers
Over ons

The Wooden Dream is een ervaren schrijnwerker die je te hulp schiet bij al je renovatiewerken. Als ervaren schrijnwerker transformeren we je keuken, zolder en meer tot frisse en aangename ruimtes.

Om je interieur vorm te geven, gaan we aan de slag met meubels op maat voor bijvoorbeeld je keuken en badkamer. Je kan ons inschakelen voor nieuwe dressings, kasten, bureaus, tafels en meer. Met de plaatsing van ramen en deuren en het leggen van vloerbekleding maken wij het plaatje compleet. Je kan erop rekenen dat we alle details onder handen nemen. Denk daarbij aan een grondige uitvoering van bezettingswerken en de herstelling en het onderhoud van sloten. Buitenshuis staan we in voor het vervaardigen van verschillende buitenelementen zoals een afsluiting van je tuin, poolhouse, tuinhuis, pergola, carport, houten terras en houten gevelbekleding.

Ben je van Kapellen, Merksem, Schilde, Kalmthout, Wuustwezel of omstreken? The Wooden Dream uit Ekeren te Antwerpen voert werken uit in verschillende gemeenten rondom Antwerpen. Nieuwsgierig naar onze realisaties? Neem zeker een kijkje op onze website en aarzel niet om contact op te nemen.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer The wooden dream

The wooden dream beoordelen