Over ons

TVDA Technics is een bedrijf dat zich richt op algemene elektriciteitswerken, domotica en zonnepanelen. Met meer dan 20 jaar ervaring streven ze naar hoogwaardige diensten met kwaliteit en klantvriendelijkheid als belangrijke pijlers. Of het nu gaat om een particuliere woning, bedrijfspand of industrieel complex, TVDA Technics biedt op maat gemaakte oplossingen voor alle elektrische behoeften.

Hun elektriciteitswerken omvatten diverse diensten, zoals het plaatsen van stopcontacten en schakelaars, vernieuwen van bedrading en installeren van verlichtingssystemen. Ze waarborgen de veiligheid en efficiëntie van de elektrische installatie en staan bekend om hun nauwkeurige afwerking.

Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in domotica, waarmee automatisering en centrale controle van diverse systemen mogelijk is, zoals verlichting, verwarming, beveiliging en audiovisuele apparatuur. Op maat gemaakte oplossingen worden aangeboden om het comfort te verhogen, energie te besparen en het leven gemakkelijker te maken. Als erkend installateur van zonnepanelen helpen ze klanten bij het verduurzamen van woningen en bedrijven. Ze adviseren bij het kiezen van het juiste systeem, zorgen voor professionele installatie en bieden nazorg en onderhoud om optimale prestaties van de zonnepanelen te waarborgen.

TVDA Technics streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen door te luisteren naar wensen en verwachtingen. Hun professionele en vriendelijke elektriciens staan altijd klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact op voor hoogwaardige diensten op maat en betrouwbare expertise op het gebied van elektriciteitswerken, domotica en zonnepanelen.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer TVDA Technics

TVDA Technics beoordelen