Tw Interieur

Dessel - Provincie Anvers
Over ons

TW Interieur is een ervaren schrijnwerker die specialist is in maatwerkmeubels in Dessel! Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het creëren van unieke en op maat gemaakte meubelstukken die perfect passen bij jouw wensen. Bij ons staat kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal, omdat jij als klant voor ons het allerbelangrijkste bent.

Of het nu gaat om keukenmeubels, dressings, kasten, binnendeuren of vloeren zoals parket en laminaat, bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte afwerking van je interieur. Onze vakmensen hebben de expertise en vaardigheden om hoogwaardige meubels op maat te maken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging vormen aan je huis.

Wij begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en stijl, daarom gaan we graag met je in gesprek om jouw visie te begrijpen en te vertalen naar een uniek ontwerp. Bij TW Interieur hechten we veel belang aan kwaliteit en vakmanschap. We werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Naast hoogwaardig maatwerk zetten we ons in voor uitstekende klantenservice. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen voor een vlot en transparant proces. Contacteer ons gerust voor vrijblijvende informatie. We zijn gevestigd in Dessel maar verplaatsen ons ook naar naburige gemeentes zoals Lommel, Mol, Geel en Turnhout.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Tw Interieur

Tw Interieur beoordelen