VAV Paintshop

Merchtem - Provincie Brabant Flamand
Over ons

Bij VAV Paintshop zijn we gepassioneerd door alles wat met verf, te maken heeft. Met meer dan 35 jaar ervaring in de branche als professioneel schilder zijn we trots op onze expertise en de kwaliteit van onze producten. We staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw droominterieur.

Onze verfshop, te vinden op https://www.schilderwerken-vav.be/, is jouw one-stop-shop voor hoogwaardige verfproducten, en professioneel kleur- en stijladvies. Of je nu een frisse look aan je woonkamer wilt geven, je keuken wilt transformeren, of gewoon wat kleur in je leven wilt brengen, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Onze deskundige adviseurs staan altijd paraat om jou te helpen de juiste keuzes te maken. Of je nu twijfelt over welk product kiezen of welke verfkleur het beste bij je past, wij zijn er om je te begeleiden.

Bij VAV Paintshop geloven we in de kracht van een goed interieur. Laten we samenwerken om jouw huis om te toveren tot een plek die echt van jou is, waar je je helemaal thuis voelt. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer VAV Paintshop

VAV Paintshop beoordelen