Verisol

Lummen - Provincie Limbourg
Over ons

Verisol is jouw partner om groene energiesystemen in je woning of bedrijf te installeren. Al bijna 15 jaar leveren wij betrouwbare oplossingen voor ieders groene energiebehoeften. Ons team van ervaren vakmensen is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen, warmtepompboilers en laadpalen.

We werken alleen met hoogwaardige producten van bijvoorbeeld Sunpower, SMA en Mitsubishi om de beste eindresultaten voor je project te garanderen. Onze oplossingsgerichte aanpak garandeert dat wij instaan voor advies over mogelijke producten en technieken op maat van jouw specifieke behoeften. We bieden ook reparaties en onderhoud aan voor onze geïnstalleerde systemen.

Bij Verisol hechten we waarde aan stiptheid en correctheid. Je kan dan ook op ons rekenen om op tijd en met professionaliteit onze werken uit te voeren. We realiseren projecten binnen een straal van 50 km van Lummen in heel Limburg en in een gedeelte van Vlaams-Brabant en Antwerpen. Contacteer ons nu voor je groene energiebehoeften in Genk, Tongeren, Leuven, Mol, Lommel en omstreken. Verisol creëert samen met jou een groenere toekomst.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Verisol

Verisol beoordelen